Hur är det att jobba med mig? Och hur går det till?

Attrahera

Vem vill ni attrahera och hur gör ni det bäst? Det här handlar alltså om marknadsföringen.

Konvertera

När du fått dem att se ert erbjudande som lösningen, hur får du dem att ta ett köpbeslut och vilken taktik använder du?

Leverera

De har köpt, hur ska du nu leverera din lösning. Har du upsells eller downsells. Hur får du kunderna att stanna länge och ta nästa steg med dig?

Automatisera

Hur underlättar ni att attrahera, konvertera och leverera er lösning? Vad kan ni automatisera för att lätt kunna konvertera fler kunder utan allt för mycket jobb?

Reflektera

Eller kanske ännu bättre uttryckt - rinse and repeat. Vad har gått bra, vad är värt att skala upp och öka annonsbudget för?

Väldigt övergripande så går vi igenom min modell som du ser här intill. Om du håller musen över de olika områdena så ser du vad de innehåller. Och som bilden illustrerar så går det runt runt.

Vi börjar med Attrahera som egentligen handlar om vilken målgrupp vi vill jobba med, var vi hittar dem och hur vi får dem att reagera och se oss som en lösning. När vi attraherat rätt kunder så behöver vi metoder för att få dem att Konvertera (ta ett köpbeslut) och välja oss och inte en konkurrent som leverantör. När det är gjort är det dags att titta på hur vi vill Leverera vår tjänst, kurs eller produkt. Och hur får vi kunderna att stanna länge? Vad kan vi Automatisera för att underlätta alla de andra områdena?

Till sist är det dags att stanna upp och Reflektera över vad vi vill fortsätta med eller ta bort i nästa iteration av den här modellen.

Som du säkert förstår så är det här verkligen i grova drag vad som ingår i modellen och varje del har i sin tur många fler områden att titta på i samband med att du ska skapa en framgångsrik onlineverksamhet. Men tveka inte att boka ett möte med mig om du vill veta mer. Där kan vi titta på vilken av delarna som du behöver jobba med eller om du helt enkelt har luckor att täta på flera områden.

Min medlemstjänst Lyckas Online Membership bygger på den här modellen om du vill jobba självständigt men med mitt stöd i grupp.

Vill du boka ett kostnadsfritt möte med mig?

Innan vi ses så behöver jag lite information från dig. Och den informationen handlar om hur och vad du gör i förhållande till den modell jag jobbar med idag. Du hittar modellen här och jag vill att du berättar hur du attraherar kunder, hur du får dem att bestämma sig för att köpa av dig, hur du sen levererar din tjänst eller produkt och hur långt du kommit med att automatisera alla delarna. Sen kan vi tillsammans reflektera över vad vi kan förbättra.

När du skickat ditt svar så får du ett mejl med länk till min bokningskalender.

Strategisk affärsutveckling!

Du är expert på din sak och vet hur du säljer dina tjänster och produkter genom att nätverka med dina presumtiva kunder och samarbetspartners på fysiska träffar och möten.  

Nu undrar du hur du får till samma sak online.

Då är det skönt att ta hjälp av en expert, någon som har både den tekniska och strategiska erfarenheten av att omvandla en vanlig konsultverksamhet till en onlineverksamhet baserad på webbkurser, medlemstjänster och gruppcoaching.

Vad är det som behöver förändras och göras på ett annat sätt när du inte träffar dina kunder fysiskt?

Då är Strategisk affärsutveckling för dig.

Patricia Erlandson - Strategisk affärsutveckling

Do it now. Sometimes "later" becomes "never".

Snygg & säljande hemsida!

Känner du igen dig i något av det här?

Det känns som att din hemsida ser ut som alla andras och du vill lära dig hur man skapar en riktigt snygg hemsida.

Du är osäker på vilken information du bara måste ha och vad som gör att dina besökare blir kunder.

Du vet inte vilket tema du ska välja och är orolig att det du väljer kommer att göra att du låser fast dig.

Du vet inte hur du skapar ett unikt utseende med dina egna färger, typsnitt, bilder och grafik.

Du vet inte heller hur du ska strukturera din hemsida för att få ett tydligt flöde.

Du har tänkt på att det här länge och du har försökt på egen hand med hjälp av det som finns att få gratis ...men du känner dig bara överväldigad och behöver någon att fråga.

Då är kursen Snygg & säljande hemsida för dig

Done is better than perfect!

Lyckas Online Membership

Vad är det?

Det är platsen för dig som har en färdig kurs, eller för dig som redan är expert på ett område och har lärt ut det offline i flera år och nu vill göra det online genom att skapa din första, andra eller tredje kurs.

Du kanske redan har gått andra kurser i att skapa en onlinekurs och har inte gått i mål ännu. Du har kört fast kring tekniken eller så har du inte fått med dig en strategi för din lansering. Du har en färdig kurs men du har inte lyckats omvandla det till något som genererar pengar än. Flera av mina kunder har gått kurs hos andra men inte vetat vad de behöver göra för att lansera sin kurs. För genom att bara ha en länk på din hemsida till kursen har du sålt några kurser men inte så att du fått tillbaka din investering. Men det ska vi ändra på i Lyckas Online Membership.